Praktische informatie

Niet gevonden wat u zocht? Wij sommen hier alle praktische informatie op.

  Betaalmiddelen

U kan niet alleen cash betalen, wij aanvaarden ook onderstaande kaarten in al onze taxi’s. VISA, Mastercard, American Express, Diners Club.

  Reserveringen

Op voorhand reserveren kan op het telefoonnummer +3227580150. Taxi Van Opstal geeft prioriteit aan reserveringen, en doet al het mogelijke om uw taxi zo stipt mogelijk te sturen. Jammer genoeg hebben wij niet alle factoren op de weg onder controle. Zowel ’s morgens als ’s namiddags kan het verkeer een rare wending nemen en lopen we nu en dan vertraging om. Om alles zo vlot mogelijk te laten verlopen, voor u en onze andere cliënten, vragen we u dan ook om een taxi die enkele minuten te vroeg is niet te laten wachten.

  Verloren voorwerpen

Iets vergeten in de wagen? Dat kan. Voorwerpen die u achterlaat in de taxi, worden door de chauffeur na het einde van zijn dienst steeds afgegeven. U kunt uw spullen iedere werkdag ophalen tijdens de kantooruren, contacteer ons telefonisch. We kunnen uw spullen ook naar je thuis brengen, met plezier zelfs, maar hou er rekening mee dat u die rit moet betalen.

  Klachten

Aan elke klacht wordt door ons bestuur gevolg gegeven. Hoe juister de gegevens, hoe vlugger wij de betrokken chauffeur hierover kunnen aanspreken. Noteer steeds de volgende informatie met klachten over een taxirit : juist vertrekadres en tijdstip, eventueel nummerplaat, telefonist: juiste tijdstip, man of vrouw, rijgedrag: nummerplaat en juiste tijdstip Wij behandelen uw klacht op airport@skynet.be

  Aansprakelijkheid

Taxi Van Opstal kan niet aansprakelijk worden gesteld voor misverstaan, vertragingen door b.v. files, pech onderweg, weersomstandigheden die gevolg hebben dat u uw trein, bus of vlucht mist, tenzij en voor zover sprake mocht zijn van opzet of schuld door Taxi Van Opstal. Taxi Van Opstal houdt zich ten alle tijden het recht voor, om op het laatste moment een rit opdracht niet te hoeven uitvoeren door overmacht zoals extreme verkeerschaos, weersinvloeden, aanslagen… Wij doen er alles aan om dit te voorkomen. U dient dan ook genoeg tijd te nemen om op uw bestemming te kunnen komen, zodat u door eventueel oponthoud toch nog op een andere manier op tijd voor uw trein, bus of vlucht aanwezig kunt zijn. Onder overmacht wordt verstaan iedere tekortkoming die niet aan Taxi Van Opstal kan worden toegerekend, omdat zij te wijten is aan haar schuld en noch krachtens de wet, rechtshandeling of in het verkeer geldende opvattingen voor haar rekening komt. Der halve heeft Taxi Van Opstal geen verplichting tot enige vorm van schadevergoeding.

Deze website werd opgebouwd door webontwikkelaar Jan Van Opstal